Level 1

Online Arabisch leren: de levels van ons lesprogramma

Online Arabisch leren: de levels van ons lesprogramma

LEERDOELEN VAN HET LESPROGRAMMA

Online Arabisch leren is effectief en vooral ook erg leuk via het platform van MADRASY. Ons lesprogramma bestaat uit meerdere levels. De lesmethode begint met de absolute basis, waarna de kinderen stap voor stap verder ontwikkelen. Zo wordt online Arabisch leren voor iedereen leuk, vooral ook omdat het op je eigen tempo kan.

Met de juiste ondersteuning van ouders en/of leerkrachten zouden de kinderen, die alle levels hebben voltooid, in staat moeten zijn om:

  • te communiceren in het Arabisch in een sociale omgeving;

  • in een normaal tempo Arabisch te kunnen lezen, met de juiste uitspraak en intonatie;

  • de grammaticaregels goed te begrijpen;

  • woorden en zinnen in het Arabisch te schrijven;

  • een goede kennis te hebben van de basis van de islam;

  • tal van soera's uit het hoofd te reciteren.

Gedurende het hele programma worden de kinderen blootgesteld aan ca. 1.500 woorden en ca. 300 werkwoorden.

Hoe schrijf je jouw kind in voor online Arabisch leren?

Bestel MADRASY en maak een vliegende start!

Online Arabisch leren via het platform van MADRASY is een geweldige keuze voor ieder kind. Met een lidmaatschap krijgt jouw kind onbeperkt toegang tot de beste online oefensite voor het leren van Arabisch. Op het platform kunnen zij ookkennis opdoen over de Islam en de Koran leren. Inschrijven is heel eenvoudig via de onderstaande registratie knop. Kies vervolgens het abonnement dat bij je past. Wil je dat meerdere kinderen tegelijk online Arabisch leren? Profiteer dan van een aantrekkelijke gezinskorting. Het is ook mogelijk om het platform eerst eens uit te proberen en te ontdekken hoe de kinderen online Arabisch leren via MADRASY. Hiervoor kun je je aanmelden voor een gratis demo account.

ACTIVITEITEN

Ontdek hoe kinderen online Arabisch leren door te spelen!

MADRASY laat kinderen onbeperkt spelenderwijs oefenen in een heldere en overzichtelijke omgeving. Zij kunnen onder meer munten, punten en mooie avatars vrijspelen. Het filmpje hiernaast biedt je een kijkje in de manier waarop kinderen online Arabisch leren op ons platform. Zo krijg je een impressie van de vele activiteiten en de vormgeving van MADRASY.

Kinderen spelen op de computer, tablet of mobiele telefoon!

Kinderen spelen op de computer, tablet of mobiele telefoon!

Trofee├źn

Bronze

Bronze

Silver

Silver

Gold

Gold