1

Hoe registreer ik mijn kind op MADRASY?

Leuk dat je mee wil doen op MADRASY! Registreren kan snel en eenvoudig door via onze pagina ‘Bestellen’ uw kind in te schrijven. Op de bestelpagina kies je de looptijd en het aantal kinderen dat je wilt inschrijven op MADRASY. Hoe langer de looptijd, hoe voordeliger het abonnement. Ook krijg je een gezinskorting als je meerdere kinderen aanmeldt. Voer de gevraagde gegevens in voor het creëren van een kind- en ouderaccount. Je wordt vervolgens via een beveiligde verbinding doorgestuurd naar de door jou gekozen betaalmethode. Na succesvolle afronding van de betaling ontvang je een e-mail met de inloggegevens voor het aangemaakte kind- en ouderaccount en de abonnement details.

Als je MADRASY wilt uitproberen, kun je je gratis aanmelden voor onze demo. Je ontvangt per e-mail een link, waarmee je toegang krijgt tot de demo. Je kunt dan de eerste level van 5 quizzen spelen en een kijkje nemen op ons platform. De speelactiviteiten van je kind worden opgeslagen. Als je ervoor kiest om je aan te melden op ons platform, zullen we die activiteiten toevoegen aan het kinderaccount.

Ieder kindaccount is gekoppeld aan een ouderaccount. Je kunt inloggen op het ouderaccount met het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat en het wachtwoord dat je in de bevestigingsmail hebt ontvangen. Bij Account informatie in het ouderaccount kun je het wachtwoord wijzigen. Via het ouderaccount kun je onder andere de activiteiten van je kind inzien, het kindaccount en abonnementen beheren en de ingezonden opnames van uw kind beluisteren en beoordelen.

De resultaten van je kind worden bijgehouden in zijn of haar persoonlijke activiteitenrapport. Deze kun je op elk gewenst moment inzien via het ouderaccount, door het kind te selecteren en te klikken op ‘Beheer kind’ Je kunt onder het tabje ‘Activiteit een rapport opvragen over de gewenste periode. Je ontvangt ook wekelijks per e-mail het activiteitenrapport met de activiteit en resultaten van de afgelopen week.

Je kunt door te klikken op ‘Wachtwoord vergeten in het inlogscherm een nieuw wachtwoord aanvragen voor het ouderaccount. Vul het e-mailadres in waarmee je je hebt geregistreerd en klik op wachtwoord opnieuw instellen. Je ontvangt nu een e-mail met daarin een link waarmee je je wachtwoord opnieuw kunt instellen.

Ben je het wachtwoord voor het kindaccount vergeten, ga dan naar ‘Beheer een kind in het ouderaccount en klik door op accountgegevens. Hier kun je het wachtwoord voor het betreffende kind opnieuw instellen. Tevens kun je hier de gebruikersnaam van het kindaccount terugvinden.

Je kunt gemakkelijk een extra kind toevoegen. Log in op uw ouder account en navigeer naar het tabje ‘Bestellen". Hier kun je het gewenste abonnement selecteren en de gegevens van jouw kind invoeren. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuw abonnement af te sluiten voor een verlopen kindaccount. Als je alle stappen hebt doorlopen, krijg je per mail een bevestiging met de inlog gegevens.

Je kunt jouw lidmaatschap gemakkelijk opzeggen via het ouderaccount op www.madrasy.com. Navigeer naar het tabje ‘Mijn bestellingen. Daar zie je een overzicht met jouw bestellingen en de status die ze hebben. Selecteer de bestelling met het abonnement dat je stop wilt zetten door te klikken op details. Onder het kopje Abonnementsgegevens vind je de knop ‘Opzeggen, klik hierop en voer je wachtwoord in om de opzegging te bevestigen. De status van je abonnement wijzigt in opgezegd en je ontvangt per e-mail een bevestiging van de opzegging.